skip to Main Content
Test Af Tre Loungestole

Test af tre loungestole

FlyChair_&Tradition_SpacesbyFriberg
IMG_0120

Loungestolene vi tester er:
FLY CHAIR SC1 fra &Tradition
AAL82 fra HAY
..og så en 3. stol som er på vej

Hvilken loungestol passer bedst til flest?

I denne uge har vi modtaget AAL82 fra HAY. Det er blevet en klassiker pga af sit enkle udtryk og meget overkommelige pris. Den har et rent og klassisk lænestols-look og kan indgå rigtig mange steder. Er det mon den flest vil synes om?

I sidste uge ankom den første loungestol. Super dejligt at &Tradition vil stille deres FLY CHAIR SC1 til rådighed for testen. Vi synes det er en utrolig smuk stol og rigtig god komfort. Men hvad siger andre til den? Det bliver spændende at høre hvad alle testpersonerne mener om den.

Baggrunden for testen:

Jeg oplever at mennesker med forskellig højde, alder og drøjde har meget forskellige oplevelser af hvordan en stol skal være og se ud, for at den er god at sidde i.

Jeg har derfor sat mig for at undersøge hvordan 3 forskellige loungestole opleves af alle de forskellige mennesker som kommer på vores kontor. Jeg vil gerne se på tre loungestole i forskelligt design og forskellig prisklasse. Jeg vil bede alle som kommer på tegnestuen, om at prøvesidde de tre stole og udfylde et lille spørgeskema, omkring hvordan de oplever de tre stole. De skal bl.a. svare på spørgsmål om hvordan stolene er at sidde i og hvilken de synes bedst om og hvorfor. De skal også svare på hvilken aldersgruppe de er i, hvor høje de er og hvad de vejer, bare sådan circa 😉 Til sidst skal de oplyse om der er designinteresserede eller ej.

Bloggen bliver løbende opdateret, så kig ind igen, senere.
Unboxing videoer herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top